Wat ZIJN DE DEGUSTATIEDAGEN 2018?

De eerste degustatiedagen van Verivino is een jaarlijks tasting evenement waarbij samen genieten van topwijnen met de producenten , vrienden en familie centraal staat.

We willen jullie graag laten kennismaken met onze nieuwe zaak en smaak voor wijn. Tijdens dit evenement krijg je de kans om meer dan 100 lekkere wijnen uit ons aanbod te proeven.

Je kan die dag wijnen degusteren uit 4 verschillende landen: Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk. De geselecteerde wijnen behoren tot verschillende prijsklassen die beginnen vanaf €5. Je kan er je gading vinden in mousserende wijnen als ook in stille wijnen  waarvan elke kleur vertegenwoordigt wordt (wit, rosé en rood). Van droog, halfdroog tot zoet en zelfs liquoreuze wijnen. Je zal er dus zeker je persoonlijke smaak in terug kunnen vinden. 

Tijdens deze degustatie krijg je niet alleen de kans om deze wijnen te proeven. Er zijn ook 8 wijnproducenten aanwezig en natuurlijk is Laure ook present om jullie te informeren waar nodig. Laure is een vat vol passie als het over wijnen gaat en ze zal dan ook met veel plezier haar kennis over de verschillende wijnhuizen en wijnen met je delen.

Je krijgt ook de kans om het schitterende pand te leren kennen via een rondleiding door haar vader, die je een inkijk zal geven in de mogelijkheden die Verivino biedt en hierbij de nodige anekdotes vertelt over de bouw ervan.

Dit alles vullen we in met een muzikale toets op de achtergrond en op deze manier kan je  ook in contact komen met mogelijk nieuwe mensen. Uiteraard is er ook een mogelijkheid tot het aankopen van de wijnen uit onze wijnkelder.

We kijken alvast uit naar je aanwezigheid om er met ons allen een gezellig samenzijn van te maken.


PRAKTISCHE INFORMATIE

LOCATIE

Verivino
IZ Schurhovenveld 3137, 3800 Sint Truiden

DATUM

Particulieren en Bedrijven : 13 en 14 Oktober 2018
Horeca : 15 oktober 2018 (zie onderaan)

KOSTPRIJS

De degustatie kost 15 euro (incl servicekosten).

Hierin inbegrepen zijn:
- De mogelijkheid tot het proeven van meer
dan 100 open wijnen.
- Kennismaking met 8 wijnproducenten
- kleine gerechten ter plaatste gemaakt door de chef
- Frisdranken

verivino41 copy.jpg

HORECA

Voor de horeca gelden er andere voorwaarden. Als je actief bent in de horeca en graag naar onze degustatiedag wil komen,
aarzel dan niet en laat hier je naam, email en telefoonnummer achter. Wij nemen dan spoedig contact met je op.