Over ons

VERIVINO by Laure Kempeneers

PASSIE. HARMONIE. MAGIE.


Ik ben Laure Kempeneers en ontdekte in 2010 een enorme bewondering voor wijn. Tijdens mijn stage in de wijngaard Clos d'Opleeuw ontpopte deze bewondering zich in een intense passie voor wijn wat mijn grote drive is doorheen mijn werk.

Na mijn stage trok ik naar Bordeaux waar ik twee verschillende business opleidingen heb gevolgd: 'Institut de Promotion Commerciale de Vins et Spiritueux' aan het IPC en een 'MBA Marketing and Management of Wine' aan de INSEEC Business School. Tijdens deze opleidingen en bijhorende stages in Shanghai als in België heb ik zeer belangrijke skills kunnen ontwikkelen voor mijn professionele carrière in de wijnwereld als ook mijn persoonlijke groei. Hiernaast heb ik ook het diploma van WSET3 op zak (Laure Kempeneers | Linkedin).

In 2017 startte ik mijn eigen wijnhandel Verivino in Sint-Truiden. Vandaag heb ik een 1200 tal verschillende referenties over 11 verschillende landen. Voor mij is het heel belangrijk om wijnen aan te bieden aan een goede prijs kwaliteit verhouding vanaf 6€ per fles en de exclusieve topwijnen uit verschillende regio's en landen.

Welkom bij Verivino om een kijkje te nemen in onze shop en in de wijnkelder en om de atmosfeer van passie op te snuiven. We laten je graag wat wijnen proeven die mooi in harmonie zijn. We maken met veel plezier jullie gepersonaliseerde relatiegeschenken. We doen op regelmatige basis degustaties met de wijnboeren en winemakers. Je kan je ook inschrijven bij ons voor 'Wine & Food tastings' of jouw event bij ons laten door te gaan. Ik vind het super om mensen samen te brengen rondom wijn en magische momenten te creëren bij Verivino die de mensen nooit zullen vergeten.Openingsuren VERIVINO

Maandag tem Donderdag: op afspraak
Vrijdag & Zaterdag: van 11u tem 19u
Adres: Nijverheidslaan 5140, 3800 Sint-Truiden


Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x